Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe w przygotowaniu ciasto Zawsze się udaje
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14066
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16015
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6444
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14066
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1621
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16015
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6444
Składniki
Mąkę, kakao, proszek do piecz, cukier waniliowy, sodę i cynamon połączyć ze sobą w misce
Jajka ubić mikserem w osobnej misie razem z cukrem
Do ubitych jajek dodać olej i ocet i ponownie ubić mikserem
Następnie połączyć produkty suche z masą jajeczną i wyrobić całość mikserem do połączenia wszystkich składników ze sobą
Jabłka obrać i pokroić w kostkę Następnie dodać do całej masy i i ponownie wymieszać mikserem
Piec na dużej brytfance w temp 180 stopni przez 60 min
Po upieczeniu i ostygnięciu można posypać cukrem pudrem. Smacznego