Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe w przygotowaniu ciasto Zawsze się udaje
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99036
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 141
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5092
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99036
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 141
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5092
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13709
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5910
Składniki
Mąkę, kakao, proszek do piecz, cukier waniliowy, sodę i cynamon połączyć ze sobą w misce
Jajka ubić mikserem w osobnej misie razem z cukrem
Do ubitych jajek dodać olej i ocet i ponownie ubić mikserem
Następnie połączyć produkty suche z masą jajeczną i wyrobić całość mikserem do połączenia wszystkich składników ze sobą
Jabłka obrać i pokroić w kostkę Następnie dodać do całej masy i i ponownie wymieszać mikserem
Piec na dużej brytfance w temp 180 stopni przez 60 min
Po upieczeniu i ostygnięciu można posypać cukrem pudrem. Smacznego