Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe w przygotowaniu ciasto Zawsze się udaje
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16809
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 92
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 312
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 829
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23591
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16809
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 92
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 312
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 829
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 23591
Składniki
Mąkę, kakao, proszek do piecz, cukier waniliowy, sodę i cynamon połączyć ze sobą w misce
Jajka ubić mikserem w osobnej misie razem z cukrem
Do ubitych jajek dodać olej i ocet i ponownie ubić mikserem
Następnie połączyć produkty suche z masą jajeczną i wyrobić całość mikserem do połączenia wszystkich składników ze sobą
Jabłka obrać i pokroić w kostkę Następnie dodać do całej masy i i ponownie wymieszać mikserem
Piec na dużej brytfance w temp 180 stopni przez 60 min
Po upieczeniu i ostygnięciu można posypać cukrem pudrem. Smacznego