Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze wychodzi =D chyba ze ktoś usilnie bd próbował to podważyć hehe
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Kruche ciasto : wszyystkie skłądniki łączymy i wygniatamy. Obkłądamy ciastem foremkę również na bokach ponieważ masa jest dość płynna.
Masa serowa: jaja+cukier+cukier waniliowy- zmiksować. Dodać twaróg, olej, budyn(w proszku) sok z cytryny, szkl mleka - wymieszac Wylać na ciasto i piec na złoty kolor ( ok 20 - 25 min )
Przygotować pianę z białek, wylać ją na zapieczone ciasto i piec jeszcze około 15 min =]
do masy serowej mozna dodac rodzynki, brzoskwinie wg uznania