Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze wychodzi =D chyba ze ktoś usilnie bd próbował to podważyć hehe
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 773
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1608
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6118
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8939
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 773
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1608
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6118
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8939
Składniki
Kruche ciasto : wszyystkie skłądniki łączymy i wygniatamy. Obkłądamy ciastem foremkę również na bokach ponieważ masa jest dość płynna.
Masa serowa: jaja+cukier+cukier waniliowy- zmiksować. Dodać twaróg, olej, budyn(w proszku) sok z cytryny, szkl mleka - wymieszac Wylać na ciasto i piec na złoty kolor ( ok 20 - 25 min )
Przygotować pianę z białek, wylać ją na zapieczone ciasto i piec jeszcze około 15 min =]
do masy serowej mozna dodac rodzynki, brzoskwinie wg uznania