Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8123
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8123
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 398
Składniki
Margarynę , cukier , kakao , wodę , cukier waniliowy gotować 5 min. Po ostudzeniu dodać 4 żółtka i wymieszać na jednolitą masę. Odlać pół szklanki masy. do reszty dodać make , proszek do pieczenia i piane z białek. Wlać do formy.
Zemleć ser i połączyć go z pozostałymi składnikami , utrzeć na gładka masę. Wyłożyć na ciasto.
piec 60 min. o temp. 200* C.
Po upieczeniu polać odlana masa i posypać wiórkami. Smacznego!!