Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 751
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 102
Składniki
Margarynę , cukier , kakao , wodę , cukier waniliowy gotować 5 min. Po ostudzeniu dodać 4 żółtka i wymieszać na jednolitą masę. Odlać pół szklanki masy. do reszty dodać make , proszek do pieczenia i piane z białek. Wlać do formy.
Zemleć ser i połączyć go z pozostałymi składnikami , utrzeć na gładka masę. Wyłożyć na ciasto.
piec 60 min. o temp. 200* C.
Po upieczeniu polać odlana masa i posypać wiórkami. Smacznego!!