Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawie wygląda, świetny na upalne dni i jest naprawdę smaczny
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4247
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26234
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1552
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 4247
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26234
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1552
Składniki
Przegotować wodę odmierzyć pół litra wlać do miski wsypać dwie jednakowe galaretki i wymieszać, odstawić do przestygnięcia i tak kolejno z resztą galaretek. Kiedy pierwszy smak zacznie gęstnieć dodać 3 serki wymieszać porządnie i wlać do tortownicy o średnicy ok 28 cm, odstawić w chłodne miejsce. Kiedy pierwsza warstwa stężeje wlać kolejny kolor i odstawić ponownie, a następnie postąpić tak samo z kolejną galaretką. Sernik jest gotowy po 3-4 godzinach, powinien stać w lodówce.