Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny serniczek. Poprostu rozpływa się w ustach. Moja rodzinka go uwielbia. Pojawia się na stole nie tylko od święta.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6141
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1887
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6141
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1887
 
         
         
                Składniki
Galaretki rozpuścić w 3 szklankach gorącej wody. Żelatynę namoczyć w 1/4 szklanki zimnej wody, a potem rozpuścić w gorącym mleku. Wystudzić.
Margarynę zmiksować z cukrem pudrem, dodać żółtka. Do jednolitej masy dodać serki i olejek. I na koniec dodawać powoli wystudzoną żelatynę.
Gotową masę wyłożyć na blaszkę wyłożoną folią spożywczą lub aluminiową. Na masie poukładać owoce i zalać tężejącą galaretką. SMACZNEGO!!!