Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu polecam, naprawdę warto spróbować.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2925
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 576
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2925
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 576
Składniki
Ciasto: Z podanych składników szybko wyrobić ciasto kruche i upiec 3 placki.
Masa serowa: ser utrzeć z cukrem i jajkami. W garnku rozpuścić margarynę i do gorącej dodać ser, ciągle mieszając. Do gorącego dodać budyń w proszku i rodzynki ( prażyć na małym ogniu). Gdy masa zacznie odchodzić od garnka - zdjąć z ognia. Podzielić na trzy części i gorącą masą przekładać placki, na wierzchu ma być ser, na nim ułożyć pokrojone brzoskwinie i zalać tężejącą galaretką.