Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu polecam, naprawdę warto spróbować.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11072
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3489
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1183
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4191
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 367
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11072
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3489
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1183
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4191
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 367
Składniki
Ciasto: Z podanych składników szybko wyrobić ciasto kruche i upiec 3 placki.
Masa serowa: ser utrzeć z cukrem i jajkami. W garnku rozpuścić margarynę i do gorącej dodać ser, ciągle mieszając. Do gorącego dodać budyń w proszku i rodzynki ( prażyć na małym ogniu). Gdy masa zacznie odchodzić od garnka - zdjąć z ognia. Podzielić na trzy części i gorącą masą przekładać placki, na wierzchu ma być ser, na nim ułożyć pokrojone brzoskwinie i zalać tężejącą galaretką.