Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu polecam, naprawdę warto spróbować.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Ciasto: Z podanych składników szybko wyrobić ciasto kruche i upiec 3 placki.
Masa serowa: ser utrzeć z cukrem i jajkami. W garnku rozpuścić margarynę i do gorącej dodać ser, ciągle mieszając. Do gorącego dodać budyń w proszku i rodzynki ( prażyć na małym ogniu). Gdy masa zacznie odchodzić od garnka - zdjąć z ognia. Podzielić na trzy części i gorącą masą przekładać placki, na wierzchu ma być ser, na nim ułożyć pokrojone brzoskwinie i zalać tężejącą galaretką.