Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 812
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8728
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3121
Polecam.
Odsłon: 1923
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 812
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8728
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3121
Polecam.
Odsłon: 1923
Składniki
Ciastka rozdrabnimy w miskerze i ucieramy z maslem na jednolita mase.
Tak przygotowana masa smarujemy dno i boki foremki.
Czekolade rozpuszczamy w goracej kapieli wodnej i ciepla mieszamy z serami.
Do masy dodajemy pokrojone na male kawalki owoce i mieszamy.
Calosc ukladamy na spodzie z ciastek.
Deser wstawiamy do lodowki na ok.2 godziny. Smacznego