Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna przekąska dla niezapowiedzianych gości.
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 92
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3330
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1179
Składniki
Jedną warstwę wafli smarujemy masą kajmakową. Na kolejną warstwę nakładamy masło orzechowe. Możemy również na jednej warstwie zmieszać obie masy. Ilość warstw wedle uznania. Dzięki połączeniu słodkiej masy kajmakowej z lekko słonym masłem orzechowym wafle nie są mdłe i nigdy się nie nudzą. Smacznego!