Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna przekąska dla niezapowiedzianych gości.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4668
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30943
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3648
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4668
Składniki
Jedną warstwę wafli smarujemy masą kajmakową. Na kolejną warstwę nakładamy masło orzechowe. Możemy również na jednej warstwie zmieszać obie masy. Ilość warstw wedle uznania. Dzięki połączeniu słodkiej masy kajmakowej z lekko słonym masłem orzechowym wafle nie są mdłe i nigdy się nie nudzą. Smacznego!