Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna przekąska dla niezapowiedzianych gości.
Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na pyszny sernik, przygotowany na spodz...
Odsłon: 16062
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 143
Dzisiaj podzielę się z Wami przepisem na pyszny sernik, przygotowany na spodz...
Odsłon: 16062
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 143
Składniki
Jedną warstwę wafli smarujemy masą kajmakową. Na kolejną warstwę nakładamy masło orzechowe. Możemy również na jednej warstwie zmieszać obie masy. Ilość warstw wedle uznania. Dzięki połączeniu słodkiej masy kajmakowej z lekko słonym masłem orzechowym wafle nie są mdłe i nigdy się nie nudzą. Smacznego!