Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1109
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13106
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1113
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1109
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13106
Składniki
Ananasy odsączamy. Układamy na cieście tak, aby w około można było wyciąć z zapasem około 1 cm.
W dziurki ananasa nakładamy trochę dżemu. Układamy na blaszce wyłożonej pergaminem i pieczemy w ok. 220 st C do zrumienienia.
Wcinamy :)
smacznego.,