Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie i nieprawdopodobnie smaczne
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1060
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4708
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1359
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1060
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4708
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1359
Składniki
Na początek zmiksować nutelle z masłem dokładając co jakiś czas do margaryny łyżkę nutelli.
Ubić śmietanę wraz z fixem i dodać cukier puder.
Przełożyć biszkopt nutellą i posmarować ubitą śmietaną
Do małego rondelka włożyć wszystkie składniki polewy i gotować na małym ogniu aż do zgęstnienia (polewa musi mieć taką konsystencję żeby można było polać po placku). Polać zygzakami na ciasto.
Smacznego!