Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie i nieprawdopodobnie smaczne
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 466
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 140
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 270
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19120
Taki pieróg z farszem jest bardzo smaczny. Pasuje, żeby zabrać go do pracy.
Odsłon: 466
Ziemniaki , to tradycyjna potrawa chłopów holenderskich i jedna z ulubionych...
Odsłon: 140
Przepis dnia
Tosty z figami i serem Camembert to wyjątkowo smaczna i elegancka przekąska,...
Odsłon: 270
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 19120
Składniki
Na początek zmiksować nutelle z masłem dokładając co jakiś czas do margaryny łyżkę nutelli.
Ubić śmietanę wraz z fixem i dodać cukier puder.
Przełożyć biszkopt nutellą i posmarować ubitą śmietaną
Do małego rondelka włożyć wszystkie składniki polewy i gotować na małym ogniu aż do zgęstnienia (polewa musi mieć taką konsystencję żeby można było polać po placku). Polać zygzakami na ciasto.
Smacznego!