Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10053
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1155
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10053
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1155
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Składniki
Przygotować ciasto drożdzowe i odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto bardzo cienko rozwałkować na podsypanej mąką stolnicy. Następnie smarować juž przyprawionom śmietaną i posypać grubo startym serem. Ciasto zwinąć w roladę.Przełożyć do formy wyłożonej papierem pergaminowym. Posmarować jajkiem I posypać sezamem. Piec w temperaturze 180 ° C przez około 40 minut.