Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8674
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8674
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 75
Składniki
Przygotować ciasto drożdzowe i odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto bardzo cienko rozwałkować na podsypanej mąką stolnicy. Następnie smarować juž przyprawionom śmietaną i posypać grubo startym serem. Ciasto zwinąć w roladę.Przełożyć do formy wyłożonej papierem pergaminowym. Posmarować jajkiem I posypać sezamem. Piec w temperaturze 180 ° C przez około 40 minut.