Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7558
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2587
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7558
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2587
Składniki
Przygotować ciasto drożdzowe i odstawić do wyrośnięcia. Wyrośnięte ciasto bardzo cienko rozwałkować na podsypanej mąką stolnicy. Następnie smarować juž przyprawionom śmietaną i posypać grubo startym serem. Ciasto zwinąć w roladę.Przełożyć do formy wyłożonej papierem pergaminowym. Posmarować jajkiem I posypać sezamem. Piec w temperaturze 180 ° C przez około 40 minut.