Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424898
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424898
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10680
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336956
Składniki
Umyc wisnie usunac pestki.Forme do sufletów wysmarowac tłuszczem włożyc wisnie.Miekkie maslo utrzec w misce z cukrem na oienista mase.Rozbic jaja,żółtka wymieszac z serem ,skórką cytrynowa i sokiem z cytryny.Białka ubic na sztywna pianei nałożyc mase serowa;make przesiac z proszkiem dodac do piany wszystko razem wymieszac.Mase serowa wyłozyc na wisnie posypac płatkami z migdałów,cukrem pudrem i cynamon.Piec w piekarniku ok40min w 200st.