Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1728
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15146
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3804
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8934
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1728
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15146
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3804
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8934
Składniki
Umyc wisnie usunac pestki.Forme do sufletów wysmarowac tłuszczem włożyc wisnie.Miekkie maslo utrzec w misce z cukrem na oienista mase.Rozbic jaja,żółtka wymieszac z serem ,skórką cytrynowa i sokiem z cytryny.Białka ubic na sztywna pianei nałożyc mase serowa;make przesiac z proszkiem dodac do piany wszystko razem wymieszac.Mase serowa wyłozyc na wisnie posypac płatkami z migdałów,cukrem pudrem i cynamon.Piec w piekarniku ok40min w 200st.