Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo pyszna razem z mamą ją piekłam polecam :)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30998
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3674
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5312
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30998
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3674
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5312
Składniki
Jabłka obieram, kroję w kostkę, dodaję do nich cukier, bakalie mieszam dokładnie. Następnie wbijam jaja, wsypuję mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą.
I to już prawie wszystko - teraz to wszystko dokładnie mieszam i przekładam do blachy wysmarowanej tłuszczem i oprószonej tartą bułką.
Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 40 minut.