Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest bardzo pyszna razem z mamą ją piekłam polecam :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
Jabłka obieram, kroję w kostkę, dodaję do nich cukier, bakalie mieszam dokładnie. Następnie wbijam jaja, wsypuję mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą.
I to już prawie wszystko - teraz to wszystko dokładnie mieszam i przekładam do blachy wysmarowanej tłuszczem i oprószonej tartą bułką.
Ciasto wkładam do piekarnika nagrzanego do 180 stopni na około 40 minut.