Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10464
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336791
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4417
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423974
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10464
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336791
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4417
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423974
Składniki
Posiekać nożem margarynę i mąkę dodać żółtka i proszek do pieczenia zagnieść ciasto, podzielić na 2 części. jabłka zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać 3 łyżi cukru i cynamon, wymieszać. Białka ubić dodać szkl. cukru i suchy kisiel. Na blachę wyłozyć jedną część ciasta, na to jabłka, ubitą pianę, na wierzch zetrzeć na tarce na grubych oczkach drugą część ciasta. piec ok. 1 godz. w temp. 180C