Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 6
Dodano: 08.12.2009
Odsłon: 4442
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
0,5 litra mleka zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i margaryną
Do drugiej połowy mleka dodać mąkę, 2 żółtka, zmiksować.
Wlać do gotującego mleka.
Krakersy ułożyć na blaszce, zalać masą, przykryć krakersami.
Można polać polewą.Można do masy dodać bakalie, wszystko wg. własnych upodobań. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

sektas4 22 kwietnia 2011Zgłoś do usunięcia
Duże paczki krakersów, nie mam pojęcia ile one ważą. A blaszka taka większa.0 Kto głosował? | Odpowiedz

asiik 23 maja 2010Zgłoś do usunięcia
jakie opakowanie krakersów, bo są różne wagowo?jaka blaszka?0 Kto głosował? | Odpowiedz