Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nazwa wskazuje robi się je bardzo szybko.
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18709
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6859
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 18709
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6859
Składniki
0,5 litra mleka zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i margaryną
Do drugiej połowy mleka dodać mąkę, 2 żółtka, zmiksować.
Wlać do gotującego mleka.
Krakersy ułożyć na blaszce, zalać masą, przykryć krakersami.
Można polać polewą.Można do masy dodać bakalie, wszystko wg. własnych upodobań. Smacznego.