Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak nazwa wskazuje robi się je bardzo szybko.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5523
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5523
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1018
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5126
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1443
Składniki
0,5 litra mleka zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i margaryną
Do drugiej połowy mleka dodać mąkę, 2 żółtka, zmiksować.
Wlać do gotującego mleka.
Krakersy ułożyć na blaszce, zalać masą, przykryć krakersami.
Można polać polewą.Można do masy dodać bakalie, wszystko wg. własnych upodobań. Smacznego.