Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7976
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 340
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3352
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 615
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7976
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 340
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3352
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 615
Składniki
Forme do pieczenia wysmarować tłuszczem,wyłożyć ciastem dno i brzegi.Obrane jabłka pokroić w plasterki i rozłożyć na cieście.
Nadzienie: sok jabłkowy zagotować z dodatkiem budyniu,cukru i cukru waniliowego.Wylac na jabłka ułożone na cieście
Piec w piekarniku nagrzanym do temp.175 stopni C, ok 45min.Schłodzić
Ubic śmietane,ewentualnie poslodzic i wylac na schlodzone ciasto,wygladzic i posypac kakao lub cynamonem