Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8519
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2991
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8519
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2991
Polecam.
Odsłon: 1765
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Forme do pieczenia wysmarować tłuszczem,wyłożyć ciastem dno i brzegi.Obrane jabłka pokroić w plasterki i rozłożyć na cieście.
Nadzienie: sok jabłkowy zagotować z dodatkiem budyniu,cukru i cukru waniliowego.Wylac na jabłka ułożone na cieście
Piec w piekarniku nagrzanym do temp.175 stopni C, ok 45min.Schłodzić
Ubic śmietane,ewentualnie poslodzic i wylac na schlodzone ciasto,wygladzic i posypac kakao lub cynamonem