Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 780
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425062
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10709
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336984
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 780
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425062
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10709
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336984
Składniki
Upiec dwa male biszkopty, średnica ok 15cm i jeden większy z którego wykroi się mniejsze kółka.
Śmietankę ubić, dodać 4 łyżki cukru pudru i 2 śmietan fixy
Biszkopty uformować w kształcie piersi, przekładać je masą i całe pokryć śmietaną, następnie nałożyć wcześniej przygotowaną masę cukrową, (ja do masy dodałam troszkę żółtego barwnika) udekorować musem i pożeczkami, stanik rowniez z masy i posypać kakao.