Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4684
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 276
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13374
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2659
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 4684
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 276
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13374
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2659
Składniki
Upiec dwa male biszkopty, średnica ok 15cm i jeden większy z którego wykroi się mniejsze kółka.
Śmietankę ubić, dodać 4 łyżki cukru pudru i 2 śmietan fixy
Biszkopty uformować w kształcie piersi, przekładać je masą i całe pokryć śmietaną, następnie nałożyć wcześniej przygotowaną masę cukrową, (ja do masy dodałam troszkę żółtego barwnika) udekorować musem i pożeczkami, stanik rowniez z masy i posypać kakao.