Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 61
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 765
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 71
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 61
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 765
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 71
Składniki
Upiec dwa male biszkopty, średnica ok 15cm i jeden większy z którego wykroi się mniejsze kółka.
Śmietankę ubić, dodać 4 łyżki cukru pudru i 2 śmietan fixy
Biszkopty uformować w kształcie piersi, przekładać je masą i całe pokryć śmietaną, następnie nałożyć wcześniej przygotowaną masę cukrową, (ja do masy dodałam troszkę żółtego barwnika) udekorować musem i pożeczkami, stanik rowniez z masy i posypać kakao.