Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cieszy podniebienie i wzrok... :)
Upiec dwa male biszkopty, średnica ok 15cm i jeden większy z którego wykroi się mniejsze kółka.
Śmietankę ubić, dodać 4 łyżki cukru pudru i 2 śmietan fixy
Biszkopty uformować w kształcie piersi, przekładać je masą i całe pokryć śmietaną, następnie nałożyć wcześniej przygotowaną masę cukrową, (ja do masy dodałam troszkę żółtego barwnika) udekorować musem i pożeczkami, stanik rowniez z masy i posypać kakao.
Naprawdę bardzo rozgrzewające, idealne na zimowe i jesienne wieczory...
Odsłon: 7351
Aromatyczna, kruchutka szynka wieprzowa pieczona w piwie - świetna na ciepło...
Odsłon: 49229
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to...
Odsłon: 35
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to...
Odsłon: 35
Składniki
Upiec dwa male biszkopty, średnica ok 15cm i jeden większy z którego wykroi się mniejsze kółka.
Śmietankę ubić, dodać 4 łyżki cukru pudru i 2 śmietan fixy
Biszkopty uformować w kształcie piersi, przekładać je masą i całe pokryć śmietaną, następnie nałożyć wcześniej przygotowaną masę cukrową, (ja do masy dodałam troszkę żółtego barwnika) udekorować musem i pożeczkami, stanik rowniez z masy i posypać kakao.
Przepisy Desery
Desery
Orzeszki dwusmakowe
Desery
Budyń bananowy
Desery
Torcik czekoladowo wiśniowy
Desery
Sernik z musem czekoladowym
Orzeszki dwusmakowe
Dla wnuków postanowiłam upiec orzeszki dwusmakowe. Wykorzystałam orzechy, kt...
Odsłon: 58
Budyń bananowy
Taki budyń bananowy przygotujesz w kilka chwil, a efekt będzie pyszny i miły...
Odsłon: 114