Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8155
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2785
Polecam.
Odsłon: 1387
Polecam.
Odsłon: 412
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8155
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2785
Polecam.
Odsłon: 1387
Polecam.
Odsłon: 412
Składniki
Jabłka zetrzeć na grubej tarce, odcisnąć sok. Wszystkie produkty wymieszać w mikserze, do tego dodać ztarte jabłka i wymieszać Na dno tortownicy ułożyć biszkopty i na to wyłożyć mase z jabłkami, wstawić do lodówki na 2-3 godz. Na wierzch polać na wpół zastygnięta galaretkę. Życzę smacznego