Desery Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 8
Dodano: 04.11.2010
Odsłon: 12362
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
KREM SEROWY: 600g cukru pudru zmiksować z 100g miękkiego masła i 250g serka twarogowego
Nagrzać piekarnik do 170 C
CIASTO MARCHEWKOWE: Brązowy cukier, jajka i olej zmiksować, dodać mąkę, sodę, proszek, cynamon, imbir, sól, olejek waniliowy, marchew i orzechy, wymieszać. przełożyć ciasto w równych ilościach do 3 wysmarowanych foremek o średnicy 20cm.
Piec około 20 -25 min
Wystudzić biszkopty i przekładać kremem.
Udekorować wedle uznania
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

etui 28 listopada 2013Zgłoś do usunięcia
Jakie biszkopty? Przecież to marchewkowe ciasto,więc skąd się wzięły ?2 Kto głosował? | Odpowiedz