Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pracochłonny ale warto:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1405
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5912
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8867
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18677
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1405
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5912
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8867
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18677
Składniki
Niestety nie da sie precyzyjnie wyjaśnić jak zrobić aniołka, dziecko spiące z misiem i rózyczki...poprostu wykonać z lukru plastycznego:) i ustawic na powleczonym lukrem torcie:) najlpeije podklejając klejem spożywczym żeby sie nie "wywrotowało" jak to powiada siostra małej basi:) smacznego