Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i slodkie ciasto muj chlopak i corka uwielbiaja Tygryska
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7703
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 246
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2731
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 558
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7703
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 246
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2731
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 558
Składniki
BISZKOPT: z bialek ubij piane,powoli dodaj cukier, dodaj zoltka, dalej ubijajac. Nastepnie dodaj make wymieszana z proszkiem do pieczenia. Wymieszaj i wyluz na blach. Piecz 30 min. w temp. 180 stopni C. MASA BUDYNIOWA: zagotuj sok i wlej rozrobiony w odrobinie soku budyn. Mase wyluz na biszkopt.
Uluz biszkopty na masie budyniowej. MASA SMIETANKOWA: smietane kremowke ubij i wymieszaj ostroznie z wczesniej rozpuszczonymi w 1/2l wody dwiema galaretkami. Mase wyluz na ciasto. Calosc zalej wczesniej rozpuszczona galaretka pomaranczowa. smacznego!