Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 804
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 602
Składniki
Zagniatamy Ciasto i Dzielimy na Dwie części (Bez Budyniu,Jabłek i mleka)
Rozwałkowujemy pierwszą część ciasta i kładziemy na blaszce,
Myjemy i kroimy jabłka w ósemki i układamy ciasno obok Siebie.
Gotujemy budyń. 2 budynie na 3 szklankach mleka.
Zalewamy ułożone wcześniej na cieście jabłka budyniem, i przykrywamy drugą warstwą ciasta
Pieczemy w 180 stopniach aż ciasto upiecze się na złoty kolor. Smacznego ;)