Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna,prosta w przygotowaniu zapiekanka.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3915
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19863
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2995
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4172
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3915
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19863
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2995
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4172
Składniki
Foremkę wyłożyć ciastem francuskim papierem od spodu.Banany obrać i pokroić w słupki wysokości foremki.Wypełnić całą powierzchnię ciasta.Z dwóch jajek zrobić omlet,dodać 200 g. śmietany np.18%,wymieszać.zalać banany.Wstawić do piekarnika 200st.na około 30 min. w zależności od wielkości foremki.Podawać na ciepło lub schłodzone.Smacznego.