Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna,prosta w przygotowaniu zapiekanka.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35674
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35674
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1198
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1754
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5998
        
        Składniki
Foremkę wyłożyć ciastem francuskim papierem od spodu.Banany obrać i pokroić w słupki wysokości foremki.Wypełnić całą powierzchnię ciasta.Z dwóch jajek zrobić omlet,dodać 200 g. śmietany np.18%,wymieszać.zalać banany.Wstawić do piekarnika 200st.na około 30 min. w zależności od wielkości foremki.Podawać na ciepło lub schłodzone.Smacznego.