Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25835
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2911
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1369
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25835
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2911
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1369
Składniki
ubic piane z bialek dodac cukier i zoltka,dokladnie wymieszac.Do maki z proszkiem wlac oranzade i olejek, wymieszac.
Ciasto podzielic na dwie czesci.
Do jednej czesci wsypac 1 lyz kakao a do drugiej 2 lyz maki.
Do blachy wlewac jedna lyzke bialego ciasta i na srodek brazowego.Piec w dobrze nagrzanym piekarniku