Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 760
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 760
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Białka utrzeć z cukrem potem dodac proszek i dodawac po 1 żółtku,2 łyżki mąki, 2 łyżki wody , 2 łyżki oleju czynnośco powtarzać aż do wyczerpania składników. Podzielić ciasto na dwie części do jednej doać kakao. Wyleać na środek blachy na przemian 2 łyżki białedo i 1 łyżkę czarnego ciasta. Piec około 50 minut w temperaturze 200 stopni , potem zmniejszyć do 180 stopni.