Do góry

Dodatki Przepis na:

Brukselka z boczkiem

Brukselka z boczkiem

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 152

Dodano:

Odsłon: 6350

Rewelacja.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Brukselkę obrać, przekroić na pół lub na ćwiartki.
    Cebulę pokroić w talarki.

  2. Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć.

  3. Wyciagnać podsmażony boczek i odstawić na bok. Do tej samej patelni, wrzucic brukselkę i cebulę. Można dodać trochę masła jezeli jest za mało tluszczu. Przykryć i dusić. Od czasu do czasu mieszajac. Dodać sól , pieprz do smaku.

  4. Pod koniec dodać boczek i wymieszać.

    SMACZNEGO!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń