Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 438
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2268
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1011
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 438
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2268
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 1011
Składniki
Brukselkę obrać, przekroić na pół lub na ćwiartki. Cebulę pokroić w talarki.
Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć.
Wyciagnać podsmażony boczek i odstawić na bok. Do tej samej patelni, wrzucic brukselkę i cebulę. Można dodać trochę masła jezeli jest za mało tluszczu. Przykryć i dusić. Od czasu do czasu mieszajac. Dodać sól , pieprz do smaku.
Pod koniec dodać boczek i wymieszać. SMACZNEGO!