Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 225
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Składniki
Brukselkę obrać, przekroić na pół lub na ćwiartki. Cebulę pokroić w talarki.
Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć.
Wyciagnać podsmażony boczek i odstawić na bok. Do tej samej patelni, wrzucic brukselkę i cebulę. Można dodać trochę masła jezeli jest za mało tluszczu. Przykryć i dusić. Od czasu do czasu mieszajac. Dodać sól , pieprz do smaku.
Pod koniec dodać boczek i wymieszać. SMACZNEGO!