Do góry

Dodatki Przepis na:

Dip czosnkowo ziołowy

Dip czosnkowo ziołowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 30

Dodano:

Odsłon: 1311

Doskonały dodatek do pizzy, tortilli lub paluszków.

Składniki

  • Jogurt naturalny 200g
  • czosnek 3-5 ząbków
  • papryczka chili 0,5 szt
  • kolendra świeża 15 listków
  • majonez 1 łyżka
  • sok z limonki 1 łyżeczka
  • Sól i pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Dip czosnkowo ziołowy

Przygotowanie

  1. Czosnek zgnieść w prasce lub zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Do naczynia dodać jogurt, majonez, sól, pieprz posiekaną papryczkę chili i kolendrę i wymieszać. Odstawić na około pół godziny do lodówki.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń