Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do pizzy, tortilli lub paluszków.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 83
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 110
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15385
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 83
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 110
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15385
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Czosnek zgnieść w prasce lub zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Do naczynia dodać jogurt, majonez, sól, pieprz posiekaną papryczkę chili i kolendrę i wymieszać. Odstawić na około pół godziny do lodówki.