Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 709
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 90
Polecam.
Odsłon: 709
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Składniki
Ogórki ucieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy sól, cukier, pieprz i ocet tak aby nam smakowało ( ja daję łyżeczkę soli, łyżeczkę cukru i łyżeczkę płaską pierzu oraz dwie łyżki octu a potem ewentualnie doprawiam) . Następnie dodajemy kefir i śmietanę. Mieszamy. Na koniec dodajemy posiekany drobno koperek. Mieszamy i gotowe. Smacznego !