Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 934
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 88
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 934
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 88
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2147
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4163
Składniki
Ogórki ucieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy sól, cukier, pieprz i ocet tak aby nam smakowało ( ja daję łyżeczkę soli, łyżeczkę cukru i łyżeczkę płaską pierzu oraz dwie łyżki octu a potem ewentualnie doprawiam) . Następnie dodajemy kefir i śmietanę. Mieszamy. Na koniec dodajemy posiekany drobno koperek. Mieszamy i gotowe. Smacznego !