Do góry

Dodatki Przepis na:

Mizeria

Mizeria

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 25

Dodano:

Odsłon: 405

W sam raz do niedzielnego obiadu.

Składniki

  • 2 ogórki szklarniowe
  • 1 śmietana 18 % 180g
  • 1 kefir 400g
  • pęczek koperku
  • sól, pieprz, cukier i ocet
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Ogórki ucieramy na tarce o grubych oczkach.
    Dodajemy sól, cukier, pieprz i ocet tak aby nam smakowało ( ja daję łyżeczkę soli, łyżeczkę cukru i łyżeczkę płaską pierzu oraz dwie łyżki octu a potem ewentualnie doprawiam) .
    Następnie dodajemy kefir i śmietanę. Mieszamy.
    Na koniec dodajemy posiekany drobno koperek. Mieszamy i gotowe.
    Smacznego !

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń