Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 305
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1650
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 305
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1650
Składniki
Ogórki ucieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy sól, cukier, pieprz i ocet tak aby nam smakowało ( ja daję łyżeczkę soli, łyżeczkę cukru i łyżeczkę płaską pierzu oraz dwie łyżki octu a potem ewentualnie doprawiam) . Następnie dodajemy kefir i śmietanę. Mieszamy. Na koniec dodajemy posiekany drobno koperek. Mieszamy i gotowe. Smacznego !