Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 255
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 95
Składniki
Ogórki ucieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy sól, cukier, pieprz i ocet tak aby nam smakowało ( ja daję łyżeczkę soli, łyżeczkę cukru i łyżeczkę płaską pierzu oraz dwie łyżki octu a potem ewentualnie doprawiam) . Następnie dodajemy kefir i śmietanę. Mieszamy. Na koniec dodajemy posiekany drobno koperek. Mieszamy i gotowe. Smacznego !