Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos doskonale nadaje się do wszelkich mięc smarzonych lub z grila
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1417
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 431
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1417
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 431
Składniki
Ogórki świeże i kiszone zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, NIE OBIERAĆ Z ŁUPINKI! odcisnąć powstały sok, ząbki czosnku również zetrzeć i wszystkie składniki połączyć z majonezem, dokładnie wymieszać. Można doprawić do smaku solą i pieprzem.