Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze inny przepis jak te które tu czytałam
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 50
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 299
Składniki
Czytałam kilka przepisów sosów czosnkowych, jednak wszystkie są ze zmiażdżonym czosnkiem - mój dla odmiany jest z kawałeczkami do rozgryzienia :D Czosnek obrać, przez praskę zgnieść ze 3 - 4 ząbki, resztę pokroić bardzo drobno w kosteczkę. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, doprawić odrobina soli do smaku i dużo pieprzu świeżo zmielonego. Sos może stać dosyć długo, zawsze mam go w lodówce - stosuję do wszystkiego - na kanapki, do pizzy, do mięs......jest dosyć gesty, nie spływa z potrawy