Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3825
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414651
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2364
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3825
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414651
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2364
Składniki
Najlepiej sos zrobić na wadze kuchennej. Postawić słoik na wadze i wyzerować wagę. Włożyć do środka 130 gram majonezu i wyzerować. Dodać około 180-200 gram śmietany wszystko wymieszać z solą i pieprzem wyzerować wagę i dodać 30 gram musztardy. Następnie obrać czosnek odważyć na wadze około 80 gram i przecisnąć przez praskę. Podawać schłodzony.