Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4584
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1687
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 522
Składniki
Najlepiej sos zrobić na wadze kuchennej. Postawić słoik na wadze i wyzerować wagę. Włożyć do środka 130 gram majonezu i wyzerować. Dodać około 180-200 gram śmietany wszystko wymieszać z solą i pieprzem wyzerować wagę i dodać 30 gram musztardy. Następnie obrać czosnek odważyć na wadze około 80 gram i przecisnąć przez praskę. Podawać schłodzony.