Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 34
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5682
Polecam.
Odsłon: 1104
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 156
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 459
Syta jesienna zupa.
Odsłon: 34
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 5682
Polecam.
Odsłon: 1104
Coś pysznego. Polecam.
Odsłon: 156
Sztuka mięsa pieczonego na rodzinny obiad czy to na niedzielę czy święta.
Odsłon: 459
Składniki
Najlepiej sos zrobić na wadze kuchennej. Postawić słoik na wadze i wyzerować wagę. Włożyć do środka 130 gram majonezu i wyzerować. Dodać około 180-200 gram śmietany wszystko wymieszać z solą i pieprzem wyzerować wagę i dodać 30 gram musztardy. Następnie obrać czosnek odważyć na wadze około 80 gram i przecisnąć przez praskę. Podawać schłodzony.