Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31024
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5522
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31024
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5522
Składniki
Najlepiej sos zrobić na wadze kuchennej. Postawić słoik na wadze i wyzerować wagę. Włożyć do środka 130 gram majonezu i wyzerować. Dodać około 180-200 gram śmietany wszystko wymieszać z solą i pieprzem wyzerować wagę i dodać 30 gram musztardy. Następnie obrać czosnek odważyć na wadze około 80 gram i przecisnąć przez praskę. Podawać schłodzony.