Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Francuzi mają jeden uniwersalny przepis na sos do salatek-wszytskich. Moja wersja jest nieco wzbogacona, ale zachwyca nawet Francuzów. Serdecznie polecam - moża go podawac do każdej świeżej sałatki (z sałata lodowa, jajami, marchewka, itd).
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 108
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 205
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1275
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 108
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 205
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1275
Składniki
Wlewamy oliwe, dodajemy musztardy, octu i cukru i mieszamy. Na koncu wyciskamy przez praske czosnek.
Wlewamy oliwe, dodajemy musztardy, octu i cukru i mieszamy. Na koncu wyciskamy przez praske czosnek.