Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Francuzi mają jeden uniwersalny przepis na sos do salatek-wszytskich. Moja wersja jest nieco wzbogacona, ale zachwyca nawet Francuzów. Serdecznie polecam - moża go podawac do każdej świeżej sałatki (z sałata lodowa, jajami, marchewka, itd).
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7679
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2862
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7679
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2862
Składniki
Wlewamy oliwe, dodajemy musztardy, octu i cukru i mieszamy. Na koncu wyciskamy przez praske czosnek.
Wlewamy oliwe, dodajemy musztardy, octu i cukru i mieszamy. Na koncu wyciskamy przez praske czosnek.