Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten gęsty sos serowy zamieni brokuły lub smażone pieczarki w prawdziwe rarytasy!!!:)
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 531
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 616
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 145
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 531
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 616
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 145
Składniki
Pokroić ser. Szarlotkę obrać, pokroić drobno, poddusić na margarynie. Dodać wodę z gotowania warzyw i śmietanę, zagotować. Pomidory sparzyć, zdjąć skórkę, miąższ pokroić w kostkę. Ser rozgnieść widelcem, dodać do sosu i wymieszać. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i sokiem cytrynowym. Przybrać pokrojonymi pomidorami. Jeżeli chodzi o wodę z gotowania warzyw co podałam w składnikach to najlepiej, aby woda pochodziła z gotowania się 1 marchewki, 1 pietruszki, 1 pory i 1 selera :) Smacznego!