Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny i bardzo łatwy w przygotowaniu doskonały na każdą okazje
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2670
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1117
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2670
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1117
Składniki
grzyby (pieczarki) poddusić z poszatkowana cebulą
mięso zmielić i zmiksować ze śmietaną i jajkami
wszystko razem dokładnie wymieszać przełożyć do foremki i piec przez 1,5 godz w temp. 150 st. C