Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczny i bardzo łatwy w przygotowaniu doskonały na każdą okazje
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8250
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8250
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 446
Składniki
grzyby (pieczarki) poddusić z poszatkowana cebulą
mięso zmielić i zmiksować ze śmietaną i jajkami
wszystko razem dokładnie wymieszać przełożyć do foremki i piec przez 1,5 godz w temp. 150 st. C