Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tanie, łatwe i bardzo szybkie w wykonaniu!
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 94
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 561
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 94
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 561
Składniki
Piersi, słoninę i czerstwe bułki namoczone w mleku przemielić przez maszynkę, przez sito makowe. Dodać rozbełtane jaja, sól, pieprz do smaku, wyrobić jak na kotlety.
Tortownica (średnica 25cm) posmarowana tłuszczem i posypana tartą bułką.
Piec w temperaturze 180 stopni przez godzinę, następnie włączyć termoobieg i podpiec jeszcze około 15 do 20 minut.