Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 35
Dodano: 22.12.2007
Odsłon: 8787
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Schab pokrojony jak na kotlety rozbijamy .Smarujemy czosnkiem,oliwą z oliwek ,solimy ,pieprzymy,składamy wpół i jeszcze raz lekko rozbijamy ,kształtując kotlet wielkośći dłoni.Kotlet układamy w małej miseczce żaroodpornej wysmarowanej olejem, posypujemy drobno posiekaną cebulą{ok.1 łyżka},na to ze dwie łyżki podsmazonych pieczarek lub innych grzybów.Polewamy dwiema łyzkami śmietany 30% i zapiekamy w piekarniku ok.30-40 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

Razorex 10 lutego 2008Zgłoś do usunięcia
-500 Kto głosował? | Odpowiedz