Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla każdego, kto lubi schabowego i nie boi się eksperymentować:-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422271
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2302
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3190
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422271
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2302
Składniki
Mięso lekko rozbić i obsmażyć z obu stron na odrobinie oleju. Blaszkę wyłożyć folią aluminiową, posmarować margaryną, kotlety przyprawić solą i pieprzem, położyć na folii.
Pieczarki umyć, pokroić na półplasterki i podsmażyć z cebulką- doprawić. Wyłożyć na kotlety- każdy przykryć plastrem sera i zapiekać około 8- 10 minut w piekarniku w 200- 220 stopniach.
Schabowe podawać z surówką i ćwiartkami upieczonych ziemniaczków lub frytkami.