Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla każdego, kto lubi schabowego i nie boi się eksperymentować:-)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 157
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2794
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3629
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 543
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 157
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 148
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2794
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3629
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 543
Składniki
Mięso lekko rozbić i obsmażyć z obu stron na odrobinie oleju. Blaszkę wyłożyć folią aluminiową, posmarować margaryną, kotlety przyprawić solą i pieprzem, położyć na folii.
Pieczarki umyć, pokroić na półplasterki i podsmażyć z cebulką- doprawić. Wyłożyć na kotlety- każdy przykryć plastrem sera i zapiekać około 8- 10 minut w piekarniku w 200- 220 stopniach.
Schabowe podawać z surówką i ćwiartkami upieczonych ziemniaczków lub frytkami.