Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste i smaczne
 
         
         
         
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26028
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3498
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1455
 
            Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 26028
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3498
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1455
 
         
         
                Składniki
Blaszkę smarujemy masłem i wykładamy ciastem, na spód położyłam 2 warstwy stąd w przepisie 2 opakowania
Po wyłożeniu ciasta na spód kładziemy pomidorki koktailowe przekrojone na pół, następnie pokrojoną w kwadraciki wędlinę , następnie pokrojona w plastry mozzarella
Do miseczki wyciskamy czosnek, wsypujemy przyprawy i dodajemy dosłownie kilka kropel oliwy, i taką mieszanką polewamy wierzch tarty. Ważne aby to było kilka kropel (2,3) Ser i pomidorki puszczają sok za dużo oleju zmieni danie w papkę :)
Pieczemy ok 20 -25 minut w temp 180 C