Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste i smaczne
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10354
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10354
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Blaszkę smarujemy masłem i wykładamy ciastem, na spód położyłam 2 warstwy stąd w przepisie 2 opakowania
Po wyłożeniu ciasta na spód kładziemy pomidorki koktailowe przekrojone na pół, następnie pokrojoną w kwadraciki wędlinę , następnie pokrojona w plastry mozzarella
Do miseczki wyciskamy czosnek, wsypujemy przyprawy i dodajemy dosłownie kilka kropel oliwy, i taką mieszanką polewamy wierzch tarty. Ważne aby to było kilka kropel (2,3) Ser i pomidorki puszczają sok za dużo oleju zmieni danie w papkę :)
Pieczemy ok 20 -25 minut w temp 180 C