Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste i smaczne
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2646
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 969
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2646
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 969
Składniki
Blaszkę smarujemy masłem i wykładamy ciastem, na spód położyłam 2 warstwy stąd w przepisie 2 opakowania
Po wyłożeniu ciasta na spód kładziemy pomidorki koktailowe przekrojone na pół, następnie pokrojoną w kwadraciki wędlinę , następnie pokrojona w plastry mozzarella
Do miseczki wyciskamy czosnek, wsypujemy przyprawy i dodajemy dosłownie kilka kropel oliwy, i taką mieszanką polewamy wierzch tarty. Ważne aby to było kilka kropel (2,3) Ser i pomidorki puszczają sok za dużo oleju zmieni danie w papkę :)
Pieczemy ok 20 -25 minut w temp 180 C