Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso z rosołu co z niego ?? Powstał pasztet z dodatkami.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113040
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 570
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113040
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 570
Składniki
Mięso gotowane ( akurat kurczak ) obierz , zmiksuj.
Dodaj 3 łyżki żelatyny rozpuszczonej w rosole. Przypraw pieprzem . Wylej masę do prostokątnego pojemnika.
Na wierzchu posyp pokrojoną papryką czerwoną, żółtą, , szczypiorkiem, mieloną wędzoną papryką. I mamy 4 smaki pasztetu. Smacznego !!