Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Biała kiełbasa po warmińsku"
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3537
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14873
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3537
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14873
Składniki
Majonez wymieszaj z keczupem i odstaw. Cebule obierz i pokrój w plasterki. Kiełbasę ponakłuwaj widelcem. Na patelni rozgrzej olej. Ułóż kiełbaski i obsmaż z obu stron na złoty kolor. Dodaj cebulę i chwilę razem smaż, aż lekko się zrumieni.
Następnie wlej wino, dodaj ziele angielskie i liść laurowy. Duś wszystko razem przez kilka minut pod przykryciem. Całość dopraw do smaku solą, pieprzem, papryką i majerankiem. Danie podawaj z sosem majonezowo-keczupowym.Źródło: Na żywo