Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Biała kiełbasa po warmińsku"
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 229
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 216
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 804
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 229
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 216
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 804
Składniki
Majonez wymieszaj z keczupem i odstaw. Cebule obierz i pokrój w plasterki. Kiełbasę ponakłuwaj widelcem. Na patelni rozgrzej olej. Ułóż kiełbaski i obsmaż z obu stron na złoty kolor. Dodaj cebulę i chwilę razem smaż, aż lekko się zrumieni.
Następnie wlej wino, dodaj ziele angielskie i liść laurowy. Duś wszystko razem przez kilka minut pod przykryciem. Całość dopraw do smaku solą, pieprzem, papryką i majerankiem. Danie podawaj z sosem majonezowo-keczupowym.Źródło: Na żywo