Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Biała kiełbasa po warmińsku"
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 425
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8368
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2695
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 425
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8368
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2695
Składniki
Majonez wymieszaj z keczupem i odstaw. Cebule obierz i pokrój w plasterki. Kiełbasę ponakłuwaj widelcem. Na patelni rozgrzej olej. Ułóż kiełbaski i obsmaż z obu stron na złoty kolor. Dodaj cebulę i chwilę razem smaż, aż lekko się zrumieni.
Następnie wlej wino, dodaj ziele angielskie i liść laurowy. Duś wszystko razem przez kilka minut pod przykryciem. Całość dopraw do smaku solą, pieprzem, papryką i majerankiem. Danie podawaj z sosem majonezowo-keczupowym.Źródło: Na żywo