Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Biała kiełbasa po warmińsku"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4192
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4192
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416544
Składniki
Majonez wymieszaj z keczupem i odstaw. Cebule obierz i pokrój w plasterki. Kiełbasę ponakłuwaj widelcem. Na patelni rozgrzej olej. Ułóż kiełbaski i obsmaż z obu stron na złoty kolor. Dodaj cebulę i chwilę razem smaż, aż lekko się zrumieni.
Następnie wlej wino, dodaj ziele angielskie i liść laurowy. Duś wszystko razem przez kilka minut pod przykryciem. Całość dopraw do smaku solą, pieprzem, papryką i majerankiem. Danie podawaj z sosem majonezowo-keczupowym.Źródło: Na żywo