Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu i rozpływa się w ustach... I bez dodatku tłuszczu
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13018
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1653
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13018
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1653
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
cebulę posiekać 2.jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach 3.przyprawić 4.wszystko przełożyć do naczynia żaroodpornego (może być też zwykła blacha, przykryta folią aluminiową) 5.piec ok 1-1,5 ha w temp. 150%-200% zależy od piekarnika 6.szamać z pieczywkiem. SMACZNEGO