Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kiełbasa po cygańsku"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1218
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 441
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3376
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 951
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1218
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 441
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3376
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 951
Składniki
Na patelni podsmaż pokrojoną w piórka cebulę i paprykę pociętą w paski. Po chwili dolej szklankę wody i duś około pół godziny.
Na drugiej patelni podsmaż pokrojony boczek z kiełbasą.
Połącz , dopraw solą, pieprzem oraz ostrą papryką i wymieszaj z koncentratem.
Na koniec dodaj korniszony.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 400
<strong>Monika Kubacka ze Szczecina</strong>Źródło: Super TV