Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kiełbasa po cygańsku"
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 776
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 621
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 37
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1843
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 776
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 621
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 37
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1843
Składniki
Na patelni podsmaż pokrojoną w piórka cebulę i paprykę pociętą w paski. Po chwili dolej szklankę wody i duś około pół godziny.
Na drugiej patelni podsmaż pokrojony boczek z kiełbasą.
Połącz , dopraw solą, pieprzem oraz ostrą papryką i wymieszaj z koncentratem.
Na koniec dodaj korniszony.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 400
<strong>Monika Kubacka ze Szczecina</strong>Źródło: Super TV