Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kiełbasa po cygańsku"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5011
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419336
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5011
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419336
Składniki
Na patelni podsmaż pokrojoną w piórka cebulę i paprykę pociętą w paski. Po chwili dolej szklankę wody i duś około pół godziny.
Na drugiej patelni podsmaż pokrojony boczek z kiełbasą.
Połącz , dopraw solą, pieprzem oraz ostrą papryką i wymieszaj z koncentratem.
Na koniec dodaj korniszony.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 400
<strong>Monika Kubacka ze Szczecina</strong>Źródło: Super TV