Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kiełbasa po cygańsku"
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3641
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3788
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 653
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3641
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3788
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 358
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 653
Składniki
Na patelni podsmaż pokrojoną w piórka cebulę i paprykę pociętą w paski. Po chwili dolej szklankę wody i duś około pół godziny.
Na drugiej patelni podsmaż pokrojony boczek z kiełbasą.
Połącz , dopraw solą, pieprzem oraz ostrą papryką i wymieszaj z koncentratem.
Na koniec dodaj korniszony.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 400
<strong>Monika Kubacka ze Szczecina</strong>Źródło: Super TV