Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Kiełbasa po cygańsku"
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 989
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5573
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8710
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17934
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 989
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5573
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8710
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17934
Składniki
Na patelni podsmaż pokrojoną w piórka cebulę i paprykę pociętą w paski. Po chwili dolej szklankę wody i duś około pół godziny.
Na drugiej patelni podsmaż pokrojony boczek z kiełbasą.
Połącz , dopraw solą, pieprzem oraz ostrą papryką i wymieszaj z koncentratem.
Na koniec dodaj korniszony.
45 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 400
<strong>Monika Kubacka ze Szczecina</strong>Źródło: Super TV