Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Kiełbasa w piwie"
Posiekane cebule i czosnek wymieszaj z olejem, musztardą i goździkami. Posmaruj tym kiełbaski. Ułóż w naczyniu żaroodpornym i zalej jasnym piwem. Całość oprósz majerankiem, solą i pieprzem. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 190 °C.
Piecz przez godzinę, aż wie rzchy kiełbasek ładnie się zarumienią. W czasie pieczenia wędlinę polewaj wytworzonym sosem.Źródło: Na żywo
Golonkę niepeklowaną piekę brytfannie i podlewam jasnym piwem. Podaję z gotow...
Odsłon: 486
Prosty przepis na pyszną, soczystą i aromatyczną białą kiełbasę pieczoną w pi...
Odsłon: 1136
Przepis dnia
Przepis na szybkie, pożywne i proste w przygotowaniu placuszki z cukinii i bi...
Odsłon: 4624
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 362
Przepis dnia
Przepis na szybkie, pożywne i proste w przygotowaniu placuszki z cukinii i bi...
Odsłon: 4624
Szybkie i smaczne ciasto z miętą i czekoladą lekko orzeźwiające i pachnące mi...
Odsłon: 362
Składniki
Posiekane cebule i czosnek wymieszaj z olejem, musztardą i goździkami. Posmaruj tym kiełbaski. Ułóż w naczyniu żaroodpornym i zalej jasnym piwem. Całość oprósz majerankiem, solą i pieprzem. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 190 °C.
Piecz przez godzinę, aż wie rzchy kiełbasek ładnie się zarumienią. W czasie pieczenia wędlinę polewaj wytworzonym sosem.Źródło: Na żywo
Przepisy Wędliny
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Wędliny
Terrina z pistacjami - elegancka propozycja na rodzinne spotkania
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 1656
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Schab a’la sztufada to krucha i wilgotna pieczeń naszpikowana warzywami, przy...
Odsłon: 2355