Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klasyczny pasztet"
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22721
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15087
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4826
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45257
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 701
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22721
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15087
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4826
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45257
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 701
Składniki
Mięso i warzywa pokrój. W garnku na smalcu podsmaż mięso, dodaj warzywa, kilka minut smaż. Zalej bulionem, włóż liść i ziele. Gotuj 50-60 min. Na 10 min przed końcem wrzuć wątróbki. Odstaw, do garnka wsyp bułkę tartą.
Wystudzone mięso z warzywami zmiel dwa razy, wbij jajka, dopraw solą, pieprzem, gałką, imbirem, wymieszaj. Formę posmaruj masłem, posyp bułką. Włóż masę mięsną. Piecz ok. 40 min w 200°C.
Czas przygotowania 130 min, ilość porcji 16, cena za porcję 1,70 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie