Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Klasyczny pasztet"
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457757
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1465
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2280
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 587
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1214
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457757
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1465
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2280
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 587
Składniki
Mięso i warzywa pokrój. W garnku na smalcu podsmaż mięso, dodaj warzywa, kilka minut smaż. Zalej bulionem, włóż liść i ziele. Gotuj 50-60 min. Na 10 min przed końcem wrzuć wątróbki. Odstaw, do garnka wsyp bułkę tartą.
Wystudzone mięso z warzywami zmiel dwa razy, wbij jajka, dopraw solą, pieprzem, gałką, imbirem, wymieszaj. Formę posmaruj masłem, posyp bułką. Włóż masę mięsną. Piecz ok. 40 min w 200°C.
Czas przygotowania 130 min, ilość porcji 16, cena za porcję 1,70 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie