Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe obtaczane w mace z dodatkiem warzywka lub kucharka zamiast soli. Tak samo robię gdy obtaczam w bułce tartej.
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 2284
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 259
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 54
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 148
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5938
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1799
Noce i dnie to efektowne ciasto składające się z dwóch biszkoptów – waniliowe...
Odsłon: 2284
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 259
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 54
Zastanawiasz się, co zaserwować podczas romantycznej kolacji we dwoje? Mamy p...
Odsłon: 148
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne wrapy z ciast filo, farsz z mięsem m...
Odsłon: 5938
Szybkie do przygotowania (choć nieco trzeba odczekać), puszyste i kremowe, a...
Odsłon: 1799
Składniki
Mięso stłuc tłuczkiem
Roztrzepać jajka, dodać pieprzu do smaku.
Do maki, dodać warzywka lub kucharka do smaku,
Mięso obtoczyć w mące.
Następnie w jajku
i jeszcze ras w mące
Usmarzyc i gotowe, smacznego.