Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe obtaczane w mace z dodatkiem warzywka lub kucharka zamiast soli. Tak samo robię gdy obtaczam w bułce tartej.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3781
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3781
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 623
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3815
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 385
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 715
Składniki
Mięso stłuc tłuczkiem
Roztrzepać jajka, dodać pieprzu do smaku.
Do maki, dodać warzywka lub kucharka do smaku,
Mięso obtoczyć w mące.
Następnie w jajku
i jeszcze ras w mące
Usmarzyc i gotowe, smacznego.