Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, smaczne ale pracowite w wykonaniu i czasochłonne
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1639
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 497
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2411
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4558
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1639
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 497
Składniki
schab kroimy w kawałki, jak na kotlety, rozbijamy bardzo cienko - "na firankę", ale, żeby nie narobić dziur. Na rozbitym schabie układamy plaster sera, pocięty w cienkie paski (3, 4 sztuki długości plastra sera), 2 podgotowane uprzednio paski marchewki i nakładamy łyżeczkę zmieszanej z chrzanem śmietany 1: Zakładamy boki i zawijamy zraza. Podlewamy naczynie żaroodporne olejem i układamy mięsko.
Inna możliwość, to obtaczać w jajku i ziarnach dyni lub słonecznika i smażyć na patelni.