Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4056
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423189
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2621
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336693
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4056
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423189
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2621
Składniki
Miesa wymyć i pokroic na mniejsze kawałki.Zalać woda i dodać liśc i ziele.Gotowac do miękkości-powinno sie nawet rozgotować.Pod sam koniec dodac wątróbke-gotowac razem ok 15 min,Odcedzic(wywar zostawić)przepuścic przez maszynke dodac jaja i doprawic do smaku.Jeśli jest geste dolac wywaru a jesli rzadkie dosypac bułki tarte.Wyłożyc na brytfanke ia zapiekac az sie ładnie zarumieni.Wywar można wykorzystac na zupe.Można dodac koperek,albo na brytfannie ułożyc połówki jajek ugotowanych i to przykryc pasztetem.Polecam