Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3824
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414647
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2364
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3824
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414647
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2364
Składniki
Miesa wymyć i pokroic na mniejsze kawałki.Zalać woda i dodać liśc i ziele.Gotowac do miękkości-powinno sie nawet rozgotować.Pod sam koniec dodac wątróbke-gotowac razem ok 15 min,Odcedzic(wywar zostawić)przepuścic przez maszynke dodac jaja i doprawic do smaku.Jeśli jest geste dolac wywaru a jesli rzadkie dosypac bułki tarte.Wyłożyc na brytfanke ia zapiekac az sie ładnie zarumieni.Wywar można wykorzystac na zupe.Można dodac koperek,albo na brytfannie ułożyc połówki jajek ugotowanych i to przykryc pasztetem.Polecam