Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15174
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15174
Składniki
Miesa wymyć i pokroic na mniejsze kawałki.Zalać woda i dodać liśc i ziele.Gotowac do miękkości-powinno sie nawet rozgotować.Pod sam koniec dodac wątróbke-gotowac razem ok 15 min,Odcedzic(wywar zostawić)przepuścic przez maszynke dodac jaja i doprawic do smaku.Jeśli jest geste dolac wywaru a jesli rzadkie dosypac bułki tarte.Wyłożyc na brytfanke ia zapiekac az sie ładnie zarumieni.Wywar można wykorzystac na zupe.Można dodac koperek,albo na brytfannie ułożyc połówki jajek ugotowanych i to przykryc pasztetem.Polecam