Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i smaczny przepis na pasztet.
Oczyszczone, podzielone na różyczki brokuły ugotować w rosole.
Pieczarki umyć, kilka odłożyć, a resztę podsmażyć na oliwie. Brokuły i pieczarki zmiksować, dodać do masy jajka oraz śmietanę z mąką.
Wyrobioną masę doprawić solą i pieprzem.
Do wysmarowanej masłem formy przełożyć masę, a pozostawione wcześniej pieczarki powtykać w masę.
Przykryć formę folią i wstawić do naczynia wypełnionego wodą.
Dolewając wody tak aby dosięgała połowy formy, gotować około godziny.
Gotowy pasztet podawać z sosem z jogurtu i ziół, doprawionym sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
zapiekanki mają same zalety, są pyszne, łatwe w przygotowaniu, nie wymagają z...
Odsłon: 2731
Lekka przekąska lub dodatek do obiadu. Sałatka świetnie sprawdzi się również,...
Odsłon: 9201
Świetna alternatywa dla mięsnych burgerów. Inspiracją są smaki azjatyckie, al...
Odsłon: 15
W sezonie cukiniowym warto wykorzystać te pyszne i wartościowe warzywo, u mni...
Odsłon: 289
Pyszny i puszysty sernik na kruchym cieście z polewą czekoladową idealny na r...
Odsłon: 340
Makaron z mięsem i sosem pomidorowym to doskonała propozycja na szybki, smacz...
Odsłon: 131
Pyszne pierogi z jabłkowo serowym nadzieniem z dodatkiem cynamonu polane prze...
Odsłon: 240
Świetna alternatywa dla mięsnych burgerów. Inspiracją są smaki azjatyckie, al...
Odsłon: 15
W sezonie cukiniowym warto wykorzystać te pyszne i wartościowe warzywo, u mni...
Odsłon: 289
Pyszny i puszysty sernik na kruchym cieście z polewą czekoladową idealny na r...
Odsłon: 340
Makaron z mięsem i sosem pomidorowym to doskonała propozycja na szybki, smacz...
Odsłon: 131
Pyszne pierogi z jabłkowo serowym nadzieniem z dodatkiem cynamonu polane prze...
Odsłon: 240
Składniki
Oczyszczone, podzielone na różyczki brokuły ugotować w rosole. Pieczarki umyć, kilka odłożyć, a resztę podsmażyć na oliwie. Brokuły i pieczarki zmiksować, dodać do masy jajka oraz śmietanę z mąką. Wyrobioną masę doprawić solą i pieprzem. Do wysmarowanej masłem formy przełożyć masę, a pozostawione wcześniej pieczarki powtykać w masę. Przykryć formę folią i wstawić do naczynia wypełnionego wodą. Dolewając wody tak aby dosięgała połowy formy, gotować około godziny. Gotowy pasztet podawać z sosem z jogurtu i ziół, doprawionym sokiem z cytryny, solą i pieprzem.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Domowa wędlina z butelki
Wędliny
Karkówka na kanapki
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Domowa wędlina z butelki
Domowa wędlina z butelki to szybki i prosty do wykonania dodatek do kanapek....
Odsłon: 7276
Karkówka na kanapki
Karkówka na kanapki to domowe mięso, które przygotujesz z pomocą piekarnika....
Odsłon: 1721