Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z dorsza"
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1928
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3878
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3687
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 480
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1928
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3878
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3687
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 480
Składniki
Przyprawiony solą i pieprzem szpinak smaż dwie minuty na oleju. Cebulę i rybę pokrój w kostkę. Połącz z białkiem i twarogiem. Zmiksuj blenderem. Dodaj śmietanę, posiekany koperek, szpinak i sok z cytryny, wymieszaj.
Piekarnik rozgrzej do temperatury 180°C. Na dolną półkę wstaw brytfankę z wodą. Masę przełóż do formy wysmarowanej olejem, piecz 40 minut. Po ostudzeniu dekoruj koperkiem, przechowuj w lodówce. Podawaj jako przekąskę.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień