Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z dorsza"
Przepis dnia
Sernik na zimno z truskawkami marynowanymi w prosecco. .Idealny deser na let...
Odsłon: 1359
Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do...
Odsłon: 211
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 287
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2240
Kto chce pomysł na pyszny obiad w niespełna 20 minut ? zachęcam wszystkich do...
Odsłon: 211
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 287
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 2240
Składniki
Przyprawiony solą i pieprzem szpinak smaż dwie minuty na oleju. Cebulę i rybę pokrój w kostkę. Połącz z białkiem i twarogiem. Zmiksuj blenderem. Dodaj śmietanę, posiekany koperek, szpinak i sok z cytryny, wymieszaj.
Piekarnik rozgrzej do temperatury 180°C. Na dolną półkę wstaw brytfankę z wodą. Masę przełóż do formy wysmarowanej olejem, piecz 40 minut. Po ostudzeniu dekoruj koperkiem, przechowuj w lodówce. Podawaj jako przekąskę.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień
Przepisy Wędliny
Wędliny
Swojska karkówka w ziołach
Wędliny
Gotowany boczek wędzony
Wędliny
Pasztet świąteczny
Wędliny
Biała kaszanka na kaszy gryczanej.
Swojska karkówka w ziołach
Karkówka, jest bardzo smacznym mięsem. W tym przepisie można ją serwować na z...
Odsłon: 1192
Gotowany boczek wędzony
Święta to dla mnie festiwal mięs, u mnie oczywiście nie może zabraknąć boczku...
Odsłon: 1158