Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z dorsza"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1290
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 790
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Przyprawiony solą i pieprzem szpinak smaż dwie minuty na oleju. Cebulę i rybę pokrój w kostkę. Połącz z białkiem i twarogiem. Zmiksuj blenderem. Dodaj śmietanę, posiekany koperek, szpinak i sok z cytryny, wymieszaj.
Piekarnik rozgrzej do temperatury 180°C. Na dolną półkę wstaw brytfankę z wodą. Masę przełóż do formy wysmarowanej olejem, piecz 40 minut. Po ostudzeniu dekoruj koperkiem, przechowuj w lodówce. Podawaj jako przekąskę.
CZAS: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień