Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 26
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 998
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 517
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 26
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 998
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 517
Składniki
Seler(y) potarkować na tarce jarzynowej o grubych oczkach,cebulę pokroić w piórka. Wrzucać do garnka i zalać szklanką wody,dodać vegety.Gotować 1 godz.,dodać kostki rosołowe,przestudzić.Margarynę utrzeć z żółtkami,dodać masę selerową,szklankę bułki tartej,przyprawić do smaku.Na końcu dodać ubitą pianę,wymieszać.Masę wlać do wysmarowanej i wysypanej bułką tartą blaszki i piec 1 godz. w temp.180 C.Po upieczeniu zostawić do wystygnięcia.