Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24926
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 102
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1313
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24926
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 102
Składniki
Seler(y) potarkować na tarce jarzynowej o grubych oczkach,cebulę pokroić w piórka. Wrzucać do garnka i zalać szklanką wody,dodać vegety.Gotować 1 godz.,dodać kostki rosołowe,przestudzić.Margarynę utrzeć z żółtkami,dodać masę selerową,szklankę bułki tartej,przyprawić do smaku.Na końcu dodać ubitą pianę,wymieszać.Masę wlać do wysmarowanej i wysypanej bułką tartą blaszki i piec 1 godz. w temp.180 C.Po upieczeniu zostawić do wystygnięcia.