Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 51
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 38
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 86
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 269
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 51
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 38
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 86
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 269
Składniki
Seler(y) potarkować na tarce jarzynowej o grubych oczkach,cebulę pokroić w piórka. Wrzucać do garnka i zalać szklanką wody,dodać vegety.Gotować 1 godz.,dodać kostki rosołowe,przestudzić.Margarynę utrzeć z żółtkami,dodać masę selerową,szklankę bułki tartej,przyprawić do smaku.Na końcu dodać ubitą pianę,wymieszać.Masę wlać do wysmarowanej i wysypanej bułką tartą blaszki i piec 1 godz. w temp.180 C.Po upieczeniu zostawić do wystygnięcia.